1. دومین کارگاه جشنواره ایده پردازی ، 19 مهرماه در باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد
2. نخستین کارگاه جشنواره ایده پردازی هوایی و هوانوردی ؛ 28 شهریور ماه در باشگاه دانشجویان
اولین کارگاه آموزشی جشنواره ایده پردازی هوایی و هوانوردی با عنوان "تدوین طرح کسب و کار" روز 28 شهریورماه در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می شود.
3. نخستین نمایشگاه حمل و نقل هوایی و تجهیزات فرودگاهی تهران شهریور ماه برگزار می شود
شرکت جام جت پارس در نظر دارد در تاریخ 24 لغایت 26 شهریور ماه سال جاری، نمایشگاه حمل و نقل هوایی و تجهیزات فرودگاهی را در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به نمایش متخصصین و عموم بگذارد.
4. هواپیماهای مسافربری بدون خلبان از لحاظ اقتصادی باصرفه اند
بکارگیری هواپیماهای مسافربری بدون خلبان، بیش از ۳۵ میلیارد دلار در سال هزینه شرکتهای هوایی را کاهش می دهد.
5. ایران در زمینه توانمند سازی تجاری صاحب چه رتبه ای در دنیاست ؟!
با توجه به گزارش منتشر شده اخیر رتبه ایران در شاخص توانمندسازی تجاری در گزارش سال‌های 2014 تا 2016 با تنزل رتبه مواجه بوده است.
6. ارتش آمریکا استفاده از پهباد های DJI را ممنوع کرد
طبق بیانیه منتشر شده در s UAS News، ارتش آمریکا به صورت فوری استفاده از پهپادهای DJI را متوقف خواهد کرد.
7. معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری خبرداد: بورس دانش بنیان ایجاد می شود
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: با توجه به اقدامات انجام‌شده در حوزه دانش‌بنیان و جذب سرمایه از سوی معاونت علمی امیدواریم که به‌زودی بورس دانش‌بنیان در کشور ایجاد شود.
8. محققان ، مسیریابی پهباد در جنگل را بدون نیاز به سیستم GPS میسر کردند
شرکت "انویدیا" سامانه پهپادی راه‌اندازی کرده که بدون داشتن GPS می‌تواند مسیریابی کرده و گم نشود.
9. چگونه می توان سرمایه گذاران را شیفته استارت آپ ها کرد ؟!
سرمایه‌گذاران معمولا به دنبال ایده‌هایی هستند که دنیا را متحول کنند. تشویق سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ وقت و حوصله می‌خواهد.
10. وزیر راه و شهرسازی بر توسعه پرواز های فرامرزی از فرودگاه سنندج تاکیدکرد
عباس آخوندی گفت: رونق فرودگاه‌های کوچک با ناوگان ATR امکان‌پذیر است و ما تنها با خرید این هواپیماها می‌توانستیم پروازهای کوچک را برقرار کنیم و کار را برای سفر تجار، گردشگران و دانشگاهیان آسان‌ سازیم.
11. تاکتیک‌های مذاکره برای جذب سرمایه‌گذار
بدون جذب سرمایه خیلی از استارت‌آپ‌هایی که از تیم‌های قوی و ایده‌های مناسب و از مدل کسب‌و‌کار قابل اتکایی برخوردار بودند‌، امروزه وجود ندارند .
12. 40 روش برای ایده پردازی تجاری کدامند ؟!
مهم نیست که شما می‌خواهید کسب‌ و‌ کار جدیدی ایجاد کنید یا تجارت فعلی‌تان را گسترده‌تر کنید؛ شما همواره می‌توانید از این روش‌ها برای ایجاد ایده‌هایی کمک بگیرید که به وضع شغلی‌تان کمک زیادی کند.
13. کسب‎وکارهای خلاق دانشگاهی محیط جامعه را به سمت کارآفرینی متحول می‌کنند
سورنا ستاری گفت: در آینده‌ای نزدیک نه تنها دانشگاه‌های ما، بلکه فضای جامعه به واسطه کسب و کارهای نوآور دستخوش تحولی ساختاری می شود.
14. دانشگاه‌ها به بحث طراحی و ساخت هواپیما اهمیت بیشتری دهند
به گفته ی یک استاد دانشگاه درس طراحی هواپیما به دلیل کمبود متخصصان آن در دانشگاه‌های دولتی، بصورت اختیاری ارائه می‌شود.
15. رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عنوان کرد/ 9 درصد رشد سالیانه صنعت هوانوردی ایران در پنج سال اخیر
به گفته ی علی عابدزاده ، صنعت هوانوردی ایران در پنج سال اخیر به میزان 9 درصد رشد داشته است.
16. تشریح برنامه های کارگروه بالگرد تجاری ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی/اولویت‌های حمایتی در بخش بالگرد تجاری تعیین می‌شود
اولویت‌های حمایتی در بخش بالگرد تجاری برای شرکت‌ها، صنایع و مراکز پژوهشی داخلی تعیین خواهد شد.
17. ایرباس و آزمایش هواپیما های بدون سرنشین
ایرباس با همکاری چند دانشگاه آلمانی نمونه ای از یک هواپیمای بی سرنشین را آزمایش کرد.
18. در دیدار هیات اروپایی بررسی شد: تبدیل تهدید به فرصت با مدیریت و بازیافت ناوگان فرسوده هوایی
هیاتی اروپایی شامل متخصصان حوزه بازیافت مواد در نشستی با مسئولان ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی و ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی به بررسی راهکارهای علمی و نظام‌مند مدیریت و بازیافت هواپیماهای فرسوده در کشور پرداختند.
19. آشنایى با ضمائم نوزده گانه ایکائو ICAO
ضمایم پیمان شیکاگو، انکس های ICAO ، حاوی مقررات بین المللی هواپیمایی کشوری میباشد که بصورت مقررات توصیه شده طبق ماده ۳۷ پیمان شیکاگو توسط ICAO تهیه و منتشر میگردد.
20. نمایشگاه هوایی مکس 2017 روسیه با حضور ایران افتتاح شد
نمایشگاه بین المللی هوایی ماکس 2017 روسیه با حضور چند نماینده از ایران در شهر ژکوفسکی گشایش یافت.
21. گزارش سال 2016 انجمن بین المللی هوایی بیانگر چه چیزهایی است ؟!
انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی اخیرا گزارشی از وضعیت صنعت حمل و نقل هوایی در سال ۲۰۱۶ منتشر کرد که نشان دهنده رشد این صنعت در دنیا طی سال گذشته میلادی بود.
22. آیا ژاپن رویای رقابت خودروهای هوایی را به واقعیت تبدیل خواهد کرد؟
گروهی از مخترعان ژاپنی در حال برنامه ریزی بلندپروازانه ای برای راه اندازی یک خودروی پرنده به نام «اسکای درایو» تا المپیک تابستانی ۲۰۲۰ میلادی در توکیو هستند.
23. دانش HSE و فواید آن در هوانوردی غیر نظامی
مجموعه‌ای متشکل از اجزاء بهم پیوسته در راستای تحقق اهداف معین سلامت ، ایمنی و زیست محیطی در یک سازمان در چارچوب برنامه‌ریزی، سازماندهی، هدایت و کنترل اجزاء آن که HSE نام دارد.